Kellaaega laetakse...
  Rakvere mnt 10, Haljala
45301 Lääne-Virumaa
  +372 325 0900
  info(ät)haljalakool.ee

 Reg.nr 75013167
 Kood EHISes: 393

Sündmuste kalender

Haljala Kooli õpetajate kunstinäitus Haljala Rahvamajas
Algus Teisipäev, 11. Aprill 2023
Lõpp Neljapäev, 27. Aprill 2023
Loetud kordi : 518
11. aprillil avasid Haljala Kooli õpetajad Haljalas esmakordselt õpetajate haridusteemaline kunstinäituse „Sisemine rikkus“, mis püstitab küsimused kuidas defineerida haridust, kuidas määratleda ja piiritleda selle mõiste sisu.
Näituse eestvedaja, Haljala kooli kunstiõpetaja Mari Riina Mölder sõnas, et idee kunstinäituse valmimiseks tekkis juba paar aastat tagasi. „Koolis töötab palju kolleege, kellel on armastus ja huvi kunsti vastu,“ ütles Mölder. Kuigi alguses tuli paljudelt vaid arglik jah-sõna, siis mõne aja pärast kartus lahtus, sest esiteks tundus projekt põnev väljakutse ja teiseks oli juhendajaks kunstnikust kunstiõpetaja @leekpea_art , kellel on täiskasvanute koolitamiskogemus.
Projekti käigus valmis kokku 20 suureformaadilist tööd, kus õpetajad lahkavad hariduse sisemist rikkust läbi kunsti. Vastused tulevad lõuendile abstraktsete vormidega, kasutatakse hoopiski reaalseid tõlgendusi või on appi võetud oma joonekeel. Nii näeb näitusel väga eriilmelisi töid, kuhu sisse on isegi põimitud oma valdkonna märke.
Näitus on Haljala rahvamaja fuajees avatud kaks nädalat, 27. aprillini. Seejärel liiguvad maalid edasi vastavatud Haljala kooli, kus õpetajate kunstitööd saavad osaks kaasaaegsest interjöörist.
Leia aega, külasta @Haljala valla Kultuuri- ja vabaajakeskuse tegemisi Haljala Rahvamajas ja heida pilk meie õpetajate töödele!

Parem uut teha kui vana parandata

    Viimati uuendatud lehekülge: Reede, 03. Mai 2024

Meil on lehel 519 külalist ja 0 liiget