Haljala uues koolihoones toitlustame oma köögist.
Iga päev on vabalt laual joogiks vesi, piimatoode (piim/keefir), sepik, leib
ja vitamiiniamps (PRIA).
Esmaspäev, 11 märts
Vorstikaste
Tatar
Värskekapsa-paprika salat
Teisipäev, 12. märts
Läätsesupp
Dallase saiake
Kolmapäev, 13. märts
Ahjukana
Riis, kartul
Tomati-punase sibula salat
Neljapäev, 14. märts
Värskekapsasupp
Kohuke
Reede, 15. märts
Kana-riisiroog
Marineeritud peet
Esmaspäev, 18. märts
Aedviljasupp lihaga
Puuviljad vahukoorega
Teisipäev, 19. märts
Kodune kotlet
Kartul/tatar
Külm kaste
Peedi-küüslaugusalat
Kolmapäev, 20. märts
Oasupp
Kamamaius
Neljapäev, 21. märts
Praetud kala
Riis/kartul
Soe kaste
Ahjukaalikas ja -porgand
Reede, 22. märts
Nuudlisupp suitsukanaga
Leivakreem