Haljala uues koolihoones toitlustame oma köögist.
Iga päev on vabalt laual joogiks vesi, piimatoode (piim/keefir), sepik, leib
ja vitamiiniamps (PRIA).
Esmaspäev, 20. märts
Kana-riisiroog
Kaalikasalat hapukoorega
Mahl
Teisipäev, 21. märts
Värskekapsasupp
Karamellkisell kirsimoosiga
Kolmapäev, 22. märts
Kalapihvid
Kartul, riis
Punasekapsasalat, peedisalat
Neljapäev, 23.märts
Tomatine kanasupp
Saiake
Reede, 24. märts
Tatrapada hakklihaga
Porgandisalat, hapukurk
Esmaspäev, 27. märts
Kana-nuudli supp
Kamakohupiim
Teisipäev, 28. märts
Makaron hakklihaga
Peedi-hapukapsasalat
Kolmapäev, 29. märts
Hernesupp
Banaani-mustika smuuti
Neljapäev, 30. märts
Kartul, riis
Kotlet külma kastmega
Hapukurk
Reede, 31. märts
Värskekapsaborš hapukoorega
Jogurti-kohupiima magustoit marjadega