Haljala uues koolihoones toitlustame oma köögist.
Iga päev on vabalt laual joogiks vesi, piimatoode (piim/keefir), sepik, leib
ja vitamiiniamps (PRIA).
Esmaspäev, 20. november
Frikadellisupp
Õuna-kaerahelbe krõbedik
Teisipäev, 21. november
Kana-riisiroog
Marineeritud kurk
Kolmapäev, 22. november
Värskekapsasupp
Banaani-šokolaadi kreem
Neljapäev, 23. november
Kalakaste munaga
Riis, makaron
Peedisalat
Reede, 24. november
Läätsesupp
Kama-kohupiimavaht toormoosiga
Esmaspäev, 13. november
Kartul, tatar
Kotlet
Soe kaste
Peedisalat
Teisipäev, 14. november
Juurvilja-püreesupp
Pannkook maasikamoosiga
Kolmapäev, 15. november
Paneeritud kala
Riis
Külm kaste
Porgandisalat
Neljapäev, 16. november
Hernesupp
Mannapuder toormoosiga
Reede, 17. november
Maksakaste
Kartul
Tomati-kurgi-hiina kapsa salat